Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ

Με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας των Παίδων, αρχίσαμε τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Οι προπονήσεις θα ξαναρχίσουν 1η Σεπτεμβρίου για την αγωνιστική χρονιά του 2011.


 Πιστεύω ότι το 2010 ήταν μια επιτυχημένη αγωνιστική χρονιά για το τμήμα πόλο του ΓΣΗ, με την έννοια ότι όλες οι ομάδες έδειξαν αγωνιστική βελτίωση και πήγαν ψηλότερα από πέρσι. Επίσης κατάφερε να δημιουργήσει και να κατεβάσει και στα πρωταθλήματα γυναικείες ομάδες μέσα σε 2 μήνες. Ίσως κάποιοι έλπιζαν σε μια άνοδο στην Α2 για την ομάδα των ανδρών με την πρώτη χρονιά στη Β’ εθνική, που δεν ήλθε. Από την άλλη η ομάδα των παίδων υπερέβαλε εαυτόν και προκρίθηκε στην τελική φάση όπου κατέκτησε την 6η θέση, πράγμα θαυμαστό για τον χρόνο και την εμπειρία των παιδιών που αγωνιζόταν.
  Δεν ισχυρίζομαι ότι δεν έγιναν λάθη κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Τα περισσότερα οφείλονται στην απειρία των ανθρώπων που ασκούν τη διοίκηση οι οποίοι –ας μην ξεχνάμε- είναι γονείς των αθλητών μας και προσφέρουν στην ομάδα από τον ελεύθερό τους χρόνο για το καλό των παιδιών τους και της νεολαίας της πόλης μας.
  Η διοίκηση του τμήματος, μέσω εμού,  ευχαριστεί τους προπονητές και τους αθλητές για τις προσπάθειές τους.
  Ελπίζω από τη νέα αθλητική περίοδο να πολλαπλασιαστεί η συμμετοχή των γονέων στα κοινά του τμήματος.
  Τέλος θέλω να τονίσω ότι τα παραπάνω τα γράφω μόνο υπό την ιδιότητά μου ως «συντάκτη» αυτού του ανεπίσημου ιστότοπου. Αλλά και εσείς μπορείτε να γράψετε την άποψή σας, τις σκέψεις σας, τις ιδέες και τα σχόλιά σας για το τμήμα πόλο στα «σχόλια», αμέσως κάτω από αυτό το άρθρο.
  Γ.Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: