Πέμπτη 14 Μαρτίου 2013

Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΟΚΤΩ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

Η ομάδα μας αγωνίζεται στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.
Δεν σας κάνουμε πλάκα! Πλάκα όμως μας κάνει η ΚΟΕ η οποία μετά βίας μάζεψε 8 ομάδες από τις 24 της Α1 και Α2 κατηγορίας για να κάνει το Κύπελλο Ελλάδας. Οι ομάδες που δήλωσαν συμμετοχή να είναι οι: ΝΟ Βουλιαγμένης, Ολυμπιακός, ΝΟ Χίου, Παναθηναϊκός, Πανιώνιος, ΝΟ Αργοστολίου, ΓΣ Ηλιούπολης και Νηρέας Λαμίας.
Η κλήρωση θα γίνει την Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013 και τα τέσσερα ζευγάρια που θα προκύψουν θ' αγωνιστούν την Τετάρτη 10 Απριλίου. Οι νικήτές θα προκριθούν στην Τελική Τετράδα. Το Φάιναλ Φορ έχει ορισθεί να γίνει στη Λαμία στις 1-2 Ιουνίου, αλλά η ημερομηνία ενδέχεται ν' αλλάξει
Σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό νικηφόρο αγώνα της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών με την Ουγγαρία στον Πειραιά ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Διαθεσόπουλος αναφερόμενος στις δυσκολίες που έχει επιφέρει η οικονομική κρίση είπε και για το Κύπελλο Ελλάδας : «είναι χαρακτηριστικό πως δήλωσαν μόλις οκτώ ομάδες συμμετοχή για την κλήρωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Και φανταστείτε πως τις δύο από αυτές, τις κρατήσαμε «με τα δόντια», ίσα-ίσα για να μπορέσουν να γίνουν προημιτελικοί αγώνες στη διοργάνωση. Είναι τραγική η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: