Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ: ΧΑΛΚΙΝΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ

   Σπουδαία διάκριση ενός εκάστου και όλων μαζί, των αθλητών-παιδιών μας, της αγωνιστικής ομάδας μας των Μίνι Παίδων (γεννημένοι έως 2001), καθώς κατατάχθηκαν στην 3η θέση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Υδατοσφαίρισης Μίνι Παίδων "2014", κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο, τιμώντας και προβάλλοντας τόσο τον Σύλλογο μας, όσο και την πόλη μας. 

    Υπενθυμίζουμε την φετινή τους πορεία, όπου από τις Α΄ και Β΄ φάσεις του Πρωταθλήματος στους ομίλους τους, πέρασαν πρώτοι και αήττητοι και στον όμιλο τους της τελικής φάσης κατετάγησαν 2οι με μία ήττα από τον ΠΑΟΚ, ενώ στον ημιτελικό αγώνα αντιμετώπισαν μια από τις παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου, το ΝΟ Βουλιαγμένης και τέλος πάλεψαν στον μικρό τελικό (3η - 4η θέση) με την ομάδα του ΝΟ Πατρών. 

   Επίσης θυμίζουμε, ότι η τελική τους κατάταξη, είναι η υψηλότερη διάκριση που πετυχαίνει ηλικιακή ομάδα μας και προστίθεται σε αυτή των Παίδων (γεννημένοι έως 1996) της αγωνιστικής περιόδου 2009-2010, που είχαν καταλάβει την 6η θέση στην πανελλήνια κατάταξη. Οι δυο αυτές διακρίσεις είναι σημαντικές για ένα τμήμα υδατοσφαίρισης που συμπληρώνει μόλις 8 έτη, από την έναρξη της λειτουργίας του, στα πλαίσια του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης και 7 έτη από την έναρξη συμμετοχής των ηλικιακών ομάδων των υποδομών του στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.  

  Ευχαριστούμε και συγχαίρουμε:
-Τα παιδιά-αθλητές, προπονητές και παράγοντες όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στο υπόψη πρωτάθλημα, για το αγωνιστικό πνεύμα και αθλητικό ήθος που επέδειξαν και οι τυχούσες παραφωνίες, εκτιμάται ότι οφειλόταν στο πάθος και την ένταση των αγώνων, καθώς και στην ιδιαιτερότητα του αθλήματος.
-Τους αθλητές- παιδιά μας, για την προσπάθεια και τις χαρές που μας έδωσαν.
-Τους φίλους και υποστηρικτές της ομάδας μας και τους γονείς που συνέδραμαν και βοήθησαν.
-Τον αρχιτέκτονα-προπονητή της ομάδας μας των Μίνι Παίδων, Ελευθέριο Γκαραγκούνη, τον αρχιπροπονητή του συλλόγου μας Νικόλαο Καραμάνη και τον επίσης προπονητή μας Ιωάννη Διαρεμέ, που βοήθησαν ενεργά και με ζήλο στην πορεία της ομάδας μας (όλοι τους απόφοιτοι ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην Υδατοσφαίριση και με πλούσια, πολυετή και διακεκριμένη αγωνιστική εμπειρία). 
-Το προσωπικό του κολυμβητηρίου Αλίμου που μας φιλοξένησε, το οποίο κόντρα στη γενικευμένη μιζέρια, μας εξέπληξε ευχάριστα με την ευγένεια, την προθυμία και τον επαγγελματισμό του.

 Ευελπιστούμε να είμαστε όλοι καλά και να μπορέσουμε συνεχίσουμε την προσπάθεια, ώστε οι ηλικιακές ομάδες μας να περάσουν το συντομότερο δυνατό από την εποχή του χαλκού και σε πολυτιμότερα μέταλλα. 

 Ευχόμαστε σε όλους, καλό καλοκαίρι, καλή συνέχεια με συνέπεια και καλή τύχη.

Η τελική κατάταξη του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μίνι Παίδων "2014'', είναι:
ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ                    1η                  
ΠΑΟΚ                                               2η 
ΓΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ                          3η 
ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ                                   4η    
ΝΟ ΧΙΟΥ                                         5η 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ                      6η 
ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ                           7η
ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΚΙΟΥ                       8η 
ΟΥΚ ΒΟΛΟΥ & ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ                              


Mission Possible. Over and out.

Δεν υπάρχουν σχόλια: