Παρασκευή 2 Μαρτίου 2018

ΕΤΗΣΙΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΜΗΜΑΤΟΣ

ΓΣ Ηλιούπολης
Τμήμα Υδατοσφαίρισης
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
   Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018προσκαλούμε τους φίλους μας στο ανακαινισμένο Δημοτικό Αναψυκτήριο της Ηλιούπουλης ''Δημήτρης Κιντής" με μουσική και μενού (αναψυκτικά-κρασί, άνευ επιβάρυνσης), για την ετήσια εκδήλωση του Τμήματος μας, όπου θα γίνει και η κοπή της πίτας του και θα κληρωθούν μεγάλα και μικρότερα δώρα.
   Σκοπός της εκδήλωσής μας είναι να δημιουργηθεί η ευκαιρία να συγκεντρωθούν οι ομάδες μας, να γνωριστούμε καλύτερα και να διασκεδάσουμε όλοι μαζί (παιδιά, γονείς, αθλητές, προπονητές και φίλοι), καθώς και να ενισχύσουμε το Τμήμα.  

Ώρα έναρξης προσέλευσης 13:30.     
Διεύθυνση Αναψυκτηρίου: Ύδρας & Μνησικλέους, Ηλιούπολη.  
Μετάβαση σε Google Maps: https://goo.gl/SM3jZh

Παρακαλούμε για την έγκαιρη δήλωση θέσεων και κράτηση, στη γραμματεία του τμήματος. 


Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΔΡΕΣ-ΜΙΝΙ ΠΑΙΔΕΣ-ΝΕΑΝΙΔΕΣ

16 έως 25 Φεβ 2018 - Εβδομάδα Νικών και Προκρίσεων


  Η εβδομάδα από 16 έως 25 Φεβρουαρίου που διανύσαμε ήταν εξαιρετική από αγωνιστικής απόψεως, αφού πανηγυρίσαμε:
Ανδρική-Α2 Εθνική Κατηγορία
  Στο πλαίσιο της 4ης και 5ης αγωνιστικής επιτύχαμε 2 νίκες εντός και εκτός έδρας, με ΝΟ Λάρισας και ΝΟ Χαλκίδας, αντιστοίχως, που μετά την συμπλήρωση 5 αγωνιστικών μας βρίσκει στην κορυφή της βαθμολογίας του ομίλου μας με 12 βαθμούς, μαζί με τον Άρη Θεσσαλονίκης και τον ΝΟ Πατρών. 
  Στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής φιλοξενούμε στην έδρα μας την Κυριακή 04 Μαρτίου 2018, στις 14:30, τον ΝΟ Πατρών σε ένα δύσκολο και καθοριστικό αγώνα.
-Μίνι Παίδες (έως 2005)-Α΄ Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος
  Στο πλαίσιο της Α΄Φάσης του Πρωταθλήματος τους που διεξήχθη από 16 έως 18 Φεβρουαρίου 2018, κατέκτησαν τη 2η θέση του ομίλου τους και προκρίθηκαν στη Β΄Φάση (04 - 06 Μαΐου 2018).
-Νεάνιδες (έως 2001)-Α΄ Φάση Πανελληνίου Πρωταθλήματος 
  Η Α΄ Φάση του πρωταθλήματος τους διεξήχθη από 23 έως 25 Φεβρουαρίου 2018, όπου προκρίθηκαν στην επόμενη φάση (18-20 Μαΐου 2018), κατακτώντας την 4η θέση του ομίλου τους, κάνοντας την απαραίτητη νίκη και με αξιοπρεπείς εμφανίσεις, παρά του ότι αγωνίσθηκαν και αθλήτριες μας έως και του 2007.  

 Εμβόλιμα δε και παράλληλα, το Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβ διοργανώσαμε και προπονητικές αναμετρήσεις κατηγορίας Παίδων και Εφήβων 6 αγώνες), με φιλοξενούμενες ομάδες του ΑΝΟ Γλυφάδας και ΓΣ Περιστερίου και το Σαββάτο 24 Φεβ, είχαμε και τον τηλεοπτικό αγώνα της Α1 Εθνικής Κατηγορίας μεταξύ Απόλλων Σμύρνης και Εθνικού Πειραιώς.
  Συγχαρητήρια στους αθλητές και τις αθλήτριες μας και στους προπονητές τους, για την συνεχή και συνεπή προσπάθεια.
  Η αποζημίωσή μας.
 Συνεχίζουμε και προχωράμε...